Dernekpazarı hazır! Bizim uşaklar hazır!

Dernekpazarı hazır! Bizim uşaklar hazır!

CHP Trabzon Milletvekili Adayları Trabzon’da sıkılmadık el bırakmıyor.

Sahada vatandaş ve esnafa temas eden CHP Trabzon 5. Sıra Milletvekili Adayı İlker Akıncı, Dernekpazarı’n istihdam, sosyal alan, altyapı, kentsel dönüşüm sorunu olduğunu vurguladı. Akıncı, “Bakın bu evlerin hepsinde el yapımı beton kullanılmış. Bütün şehirlerde yapı stoku çalışmaları başlamış. Trabzon bekliyor. Trabzon bizi beklesin. Biz geliyoruz. Trabzon hakkını alacak!” dedi.

TRABZON BİZİ BEKLESİN, GELİYORUZ

Millet ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı İmamoğlu’nun selamını ilçeye getiren CHP Trabzon Milletvekili Adayı Akıncı, “Artık bahar kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Bu güzel havada Dernekpazarlı hemşehrilerimizi ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorduk, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı hemşerimiz Ekrem İmamoğlu’nun selamlarını ilettik.

Dernekpazarı, Ortahisar kadar bizim için önemlidir. Ne yazık ki Dernekpazarı iktidarın yatırım yapmayı unuttuğu ilçelerimizden. Biz yanlışa yanlış, doğruya doğru deriz. Trabzon Büyükşehir Belediyesi burada sokak ışıklandırmasını yapmış. Allah razı olsun. Ancak Dernekpazarı ışıklandırmayla geçiştirilecek bir ilçe değildir! Dernekpazar’ın komple kentsel dönüşüme ihtiyacı var. Bakın ilçenin bir bölgesinden bahsetmiyorum. Trabzon’un 18 ilçesinin altyapıya ihtiyacı olduğu gibi Dernekpazarı’nda da altyapı sorunu var. Biz Dernekpazarı’nı yeniden dönüştüreceğiz. Bakın bu evlerin hepsinde el yapımı beton kullanılmış. Burada böyle ise diğer ilçeleri siz düşünün. Bütün şehirlerde yapı stoku çalışmaları başlamış. Trabzon bekliyor. Trabzon bizi beklesin. Biz geliyoruz. Trabzon hakkını alacak!

İSTİHDAM YOK! SOSYAL ALAN YOK!

Dernekpazarlı, ilçeden göç ediyor. Dernekpazarı’nın nüfusu merkezde ya da büyükşehirlerde yaşayanlarla birlikte aslında 6-7 bindir. Dernekpazar’ına istihdam yaratacak projeler hazırlayacağız. Sosyal aktivite yapacakları alan yok. Size söz veriyoruz Dernekpazarı’nın 14 mahallesine de eşit dokunacağız.

DERNEKPAZARLI SANDIKTA CEVABINI VERECEK

İktidarın en çok oy aldığı ilçelerimizden bir tanesi Dernekpazarı. Dernekpazarı kendilerine reva görülenin farkında. Dernekpazarlı sandıkta cevabını verecek” açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.