CHP’li heyetten ASKF’ye çıkarma

CHP’li heyetten ASKF’ye çıkarma

CHP Trabzon heyeti Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu ziyaret etti.

Heyeti karşılayan ASKF Başkanı Cahit Erdem, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun federasyona her zaman destek olduğunu vurguladı. Milletvekili Kaya ise, “Bu şehrin evladıyız. Dışardan gelmedik. Bu şehre verilen sözlerin yerine getirilebilmesi için İmamoğlu’nu cumhurbaşkanı yardımcısı yapmamız lazım” dedi.
CHP Trabzon Milletvekili Adayları Sibel Suiçmez, Ahmet Kaya, Murat Özçilingir, İlker Akıncı, Mustafa Erdi Çakır, İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman ve beraberindekiler ASKF Başkanı Cahit Erdem ve yönetimini ile bir araya geldi.
ERDEM: YAVUZ SELİM’İ YAPTIRMADAN GİTMEYECEĞİZ
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren ASKF Başkanı Cahit Erdem, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da federasyona olan desteğini hiçbir zaman kesmediğini vurguladı. Erdem, “Bu bina içerisinde bütün spor taban birliklerinin ofisi var. Biz 4 çalışanımızla 154 amatör kulübe hizmet etmeye çalışıyoruz. Futbol dışında branşlara katkı sağlıyoruz. Trabzon’da özgürce konuşabilen yegane kuruluşuz. Çünkü hiçbir devlet kuruluşunun katkısı yok. Tamamen öz kaynaklarımızla, TFF ve Konfederasyonu’n katkıları ile bu işi yürütüyoruz. Bugüne kadar başarısız olmadık ama bir konuda başarı sağlayamadık. Ahmet Kaya’nın da top oynadığı, Orhan’ın, Zeki’nin hemen hemen herkesin futbol oynadığı Yavuz Selim futbol sahasını er geç yaptıracağız. Siyasiler söz verdiği halde bugüne kadar o sözlerini yerine getirmediler ancak biz orayı mutlaka yaptıracağız. Yaptırmadan da buradan gitmeyeceğiz. Geldiğimiz aşamada kötü değil. Rezidansları iptal ettirdik. Avni Aker, Millet Bahçesi’ne dönüştü. Biraz büyüterek rahatlıkla futbol oynanabilen ortam sağlanıyor. Futbol, orada doğmuştu. O kültürü yok etmememiz gerekiyor. Biz hep sporu, futbolu seven insanlar olsun, Trabzon’da yetişen insanlar bizi mecliste temsil etsin istedik. Siyasi partilerin bir veya ikinci sıra vekil adayları arkadaşların çoğu Trabzon’da yaşayan insanlar. Bu da bize mutluluk verdi. Alo dediğimizde ulaşabileceğimiz insanların olması Trabzon’da STK’nın gücünü artıracaktır. Ekrem İmamoğlu’nu biz aramadan gerekli desteği sağlıyor. Geldiğiniz için teşekkür ediyor başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
BU ŞEHRİN EVLADIYIZ DIŞARDAN GELMEDİK
CHP Trabzon Milletvekili ve 2. sıra Milletvekili Adayı Ahmet Kaya, “Sıcak karşılama adına heyetinize teşekkür ederim. Her gittiğimiz yerde hemşehrilerimiz bizi bağırlarına basıp ilgiyle karşılıyor. Her birimiz bu şehrin evladıyız. Dışardan gelmedik. Kendimizi ‘bu şehrin uşakları’ diye tanımlıyoruz. Her birimiz bu şehirde doğduk, büyüdük ve yaşayacağız. Hiçbirimiz seçim döneminde dışardan gelip vekil olalım da sonra çekip gidelim anlayışında değiliz.
YAVUZ SELİM TRABZON FUTBOLUNUN MABEDİYDİ
ASKF’de uzun yıllar futbol oynadım. Bu camianın parçası olmak gurur vesilesi. Yavuz Selim futbol sahası vardı. Trabzon futbolunun kalbi, mabediydi. Çok güzel anılar, dostluklar bıraktı geride. Yavuz Selim’in eski günlerine kavuşması bizim de temel arzularımızdan bir tanesi. İktidar olursak ilk yapacağımız işlerden birisidir. Elimizden gelen desteği vereceğiz. Orayı eski kimliğine kavuşturmak boynumuzun borcu olsun.
RİCA MAKAMINDAN İCRA MAKAMINA GEÇMEK İSTİYORUZ
Muhalefet milletvekili olarak bu şehrin bana iletilen tüm sorunlarının sözcüsü olmaya, çözüme kavuşturmaya çalıştım. Bu da insanı mutlu etmiyor. Rica ediyorsun. Artık icra eden olmak, iktidar olmak istiyoruz. Sizin de desteğinize ihtiyacımız var. Bu şehrin özlediği, istediği yatırımları alabilmesi adına sizlerden destek almamız gerekiyor. 6 vekil adayımız da bu şehrin sokaklarında doğup, büyüdük.
TRABZON, FUTBOLCU TARLASIYDI
Her mahallede bir semt sahası vardı. Birçoğu kapatıldı. Yeni tesisler de yapıldı. Her mahallenin semt sahasında birbirinden nitelikli futbolcular yetişiyordu. Trabzon, futbolcu tarlasıydı. Türk futbolunda takım yoktu ki Trabzonlu futbolcu olmasın. Futbol bizim sevdamız.
TRABZON İMAMOĞLU İLE DAHA FAZLA HİZMET ALACAK
Bu şehre daha fazla hizmet etmek için vekil olmamız önemli. Diğer tarafta bu şehrin evladı Ekrem İmamoğlu cumhurbaşkanı adayımız. Bu şehrin daha fazla hizmet alabilmesi, şehre verilen sözlerin yerine getirilebilmesi için İmamoğlu’nu cumhurbaşkanı yardımcısı yapmamız lazım.” açıklamalarında bulundu.
ORTAK AKILLA ÇALIŞACAĞIZ
Ortak akıl vurgusu yapan CHP Milletvekili Adayı Sibel Suiçmez ise, “Birlikte çok çalışma yaptık. Sizin önereceğiniz her şey başımızın üstünde olacak. Ortak akılla, kentimizin ihtiyacı neyse yapmaya çalışacağız. Birlikte çalışıp güzel işler yapacağımıza inanıyoruz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.