Meyve Kurusu Akımı

Doğal beslenmenin kıymeti giderek yeniden anlaşılıyor, ev hanımları da meyve kurularını evde yapıyor

Doğal beslenmenin kıymeti her geçen gün daha da artıyor. Bu nedenle insanlar yaz sıcaklarından faydalanarak meyve kurularını şimdiden hazırlamaya başladı. Çilek, elma, ananas, kayısı gibi daha onlarca meyve kurutulmak için balkonlarda teraslarda yerini aldı. Nemli iklime sahip olan bölgelerde ise genelde fırınlama yöntemi ile meyveler yine saklanacak kıvama getiriliyor. Hem atıştırmalık gibi düşünülen kuru meyveler, tatlı isteğini büyük oranda bastırmasıyla da doktorlar tarafından öneriliyor. Ayrıca meyve çayı yapmak isteyenler içinde yine faydalı bir yöntem.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

TRABZON ÖĞRENCİ DOSTU BİR ŞEHİR OLACAK
HASAN SÜHA SARAL: Binalarımızın Çatıları Daha Güzel Görünecek
İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu: "Tam Yol İleri!"
Ekrem İmamoğlu’ndan Bayram mesajı
“Sandıkları kapatacağız”